Ultimele noutăți

Trotuare Refăcute pe 6 Străzi

logo

MUNICIPIUL BÂRLAD

 

Informare publică 04.11.2019

Trotuarele de pe alte 6 străzi ale Bârladului, reabilitate

Primarul Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, aduce la cunoștință că, de câteva zile, a reînceput o nouă etapă de refacere a trotuarelor din oraș, de această dată pe un număr de șase străzi, însumând aproape 1.100 de metri liniari.

Tratuarele care vor fi refăcute, prin montaj de pavele, sunt pe străzile Stroe Belloescu, General Naumescu, 1 Decembrie, Popa Șapcă, Dreptății și Constantin Hamangiu. Lucrările vor trebui finalizate până cel târziu pe data de 10 decembrie.

„Starea jalnică în care aflau trotuarele de pe mai multe străzi din municipiu ne-a determinat să inițiem o nouă etapă de refacere a lor. Intervenim, de această dată, pe alte străzi cu trafic pietonal ridicat și foarte ridicat. Avem un constructor care, până în acest moment, lucrează conform termenelor asumate prin contract, motiv pentru care toate trotuarele de pe cele șase străzi ar putea fi terminate la timp, evident, în funcție de condițiile meteo. Numai în ultimii trei ani s-au reabilitat trotuare pe mai bine de 9 kilometri de străzi și asigurăm că refacerea și repararea lor va continua și anul viitor. Avem în atenție toate străzile cu probleme!”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Lucrările de reparații trotuare cu pavele de pe acest lot de șase străzi sunt efectuate de SC Valbyandavy SRL Suceava și au o valoare totală de circa 460.000 lei, bani proveniți de la bugetul local.

           Biroul de Presă și Relații Publice al Primăriei Municipiului Bârlad

Sari la conținut