A.C.S.Atletic Club Bârlad

ACS Atletic Club Bârlad este un club de fotbal înființat în primăvara anului 2015, ce își propune relansarea fotbalului bârlădean prin dezvoltarea, în principal, a sectorului juvenil, urmărind atragerea, descoperirea, formarea cât mai multor practicanți, dezvoltarea legaturilor cu institutiile publice de specialitate, federatiile sportive de specialitate, promovarea spiritului de fair-play si prevenirea violentei in sport, etc. Încă de la înființare participă constant, cu succes, în competițiile județene și naționale, având nenumărate clasări pe podium.

Grupele de juniori sunt structurate pe categorii de vârstă, cei mai mici având 5 ani iar cei mai mari, 18 ani. Aceștia sunt îndrumați în tainele sportului rege de antrenori cu experiență, foști sportivi de performanță, printre aceștia enumerând pe Cozma Victor, Patrichi Nicu, Dîlcu Sorin, Pălăduță Ionuț, Melinte Ionuț.

Din anul 2016 clubul înființează și echipă de seniori cu care participă în liga a IV-a din campionatul județean.

 

Previous
Next

A.C.S Juniorul Bârlad

A.C.S. Juniorul Bârlad este un club de fotbal înființat în anul 2017 și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6-14 ani.A.C.S. Juniorul Bârlad are ca scop desfășurarea de activități sportive de fotbal , respectiv selecția și pregătirea de sportivi în aceste domenii , precum și participarea la competiții sportive interne și internaționale . Selecția și antrenamentele, sunt conduse de antrenori de specialitate, profesori de educație fizică cu specializarea fotbal, licențiați UEFA care dau dovada de profesionalism, pregătind copii în vederea participării la competiții. Obiectivul activităților noastre, este de promovare a jocului de fotbal, obținerea de performanțe sportive, a educației prin sport, de petrecere a timpului liber, canalizare a energiei copiilor în scopuri constructive, de mărire a performanțelor în plan școlar și de formare de caractere puternice pe care societatea noastră să se poată baza 

Staful clubului Juniorul Bârlad este format din :

Ionașcu Filip – Director tehnic ;

Oasenegre Viorel – Antrenor Licență Uefa B ;

Mangu Ovidiu –  Antrenor Licență Uefa B ;

Bosomitu Ovidiu – Antrenor cu portarii .

 • Activitatea  clubului Juniorul Bârlad este structurată pe mai multe categorii de vârstă atât pentru grupele de performanță cât și pentru grupele de inițiere :

  U 15 –  copii născuți în anul 2007 ;

  U 13 – copii născuți în anii 2008 – 2009 ;

  U 11 – copii născuți în anii 2010 – 2011 ;

  U 9 – copii născuți în anii 2012, 2013, 2014 .

  Juniorul Bârlad participă în campionatele de fotbal organizate de Federația Română de Fotbal prin Asociația județeană de fotbal Vaslui , dar și la diferite turnee și competiții de fotbal din țară la care suntem invitați unde promovăm și reprezentăm cu mândrie orașul Bârlad.

   Juniorul Bârlad organizează anual două turnee de fotbal pentru fotbalul juvenil Greenfield Junior Cup și Trofeul Ionașcu Filip. 

  La prima ediție a turneului Greenfield Junior Cup Bârlad , ce s-a desfășurat la baza sportivă Greenfield Club Bârlad , au participat la categoria 2010 un număr de 12 echipe unde au fost premiați , cu cupe ,diplome și medalii, aproximativ 140 de copii.

 • În cadrul turneului de fotbal Trofeul Ionașcu Filip ce s-a desfășurat pe Stadionul Municipal Bârlad pe parcursul a trei zile , la trei categorii de vârstă (2007, 2009, 2010) au participat un număr de 30 de echipe și au fost premiați cu cupe, diplome și medalii aproximativ 450 de copii.

Previous
Next

A.S.C Viitorul Bârlad

„Fotbalul este un joc despre sentimente şi inteligenţă.”

                                                                            Jose Mourinho

Clubul A.C.S. VIITORUL BARLAD este un club sportiv înființat în anul 2013, de către mai mulți iubitori de fotbal, în vederea inițierii unui proiect sportiv de viitor. 

Membrii fondatori au pornit de la faptul că în Barlad nu mai există spectacol fotbalistic, fapt care lipsește iubitorilor de fotbal și de asemenea, din dorința de a arăta tuturor că se poate face performanță sportivă în condiții de seriozitate, transparență și profesionalism.

În afara faptului că iubitorii fotbalului sunt dornici de spectacol fotbalistic, s-a constatat și nevoia existenței unei echipe de fotbal în vederea promovării tinerelor talente care, până acum, ajungând la vârsta de 16 ani nu au mai avut posibilități de continuitate în sport pe plan local.

Se acordă un mare interes formării unei structuri de copii și juniori în vederea descoperirii, susținerii și promovării tinerilor din Barlad.

Ne vom implica în activități cu caracter social care să vizeze revigorarea interesului pentru sport al tinerilor și acordarea sprijinului necesar celor mai talentați și fără posibilități materiale.

Clubul  A.C.S. VIITORUL BARLAD  activeaza in prezent cu 4 grupe de copii cu varste cuprinse intre anii 2004 si 2014.

Sportivii sunt impartiti pe grupe valorice pentru fiecare dintre categoriile de varsta.

Selectia si antrenamentele, sunt conduse de antrenori de specialitate, licentiati UEFA si absolventi de facultati de educatie fizica si sport cu specializarea fotbal, care dau dovada de profesionalism, pregatind copii in vederea participarii la competitii.

An de an participam, cu mai multe grupe de copii si juniori, in campionatul de fotbal organizat de Asociatia Judeteana de Fotbal,Vaslui.

Antrenamentele se desfasoara in baza sportivă Greenfield Club Barlad si Stadionul Municipal Barlad.

Ca o rezultanta in timp a activitatii noastre, incepute in anul 2013, bucuriile, dezamagirile uneori si implinirile traite alaturi de

copii, ne motiveaza si ne dau incredere ca suntem pe drumul cel bun.

Antrenor Velica Vlad : 0748 860 496

 

Previous
Next