centrul de revitalizare corporală și lois

Baia comunală din Bârlad a fost construită după 1940. Din lipsa fondurilor s-au efectuat doar reparaţii curente. La momentul demarării lucrărilor de consolidare şi modernizare, clădirea se afla într-o stare avansată de degradare, iar dotările erau inexistente, fapt care îi făceau imposibilă activitatea.

Au fost efectuate lucrări de consolidare a structurii de rezistenţă a clădirii, reparaţii la tencuielile exterioare şi interioare precum şi zugrăveli, schimbarea pardoselilor, placarea pereţilor cu faianţă, reabilitarea termică a clădirii, realizarea de noi compartimentări funcţie de cerinţele actuale, schimbarea instalaţiei termice, a instalaţiei de canalizare, a instalaţiei de apă caldă şi rece, înlocuirea instalaţiei de iluminat. A fost extinsă suprafaţa construită de la 313 mp, la 445,70 mp, iar suprafaţa desfăşurată de la 726,42 mp la 1200,12 mp. În acelaşi timp, avănd în vedere cerinţele actuale, a fost mărită suprafaţa destinată parcării de la 55 mp la 157 mp. Recepţia a fost făcută în luna octombrie 2013.

Lucrările de reabilitare au durat 24 luni şi s-au ridicat la valoarea de 3.771.500,70 lei.

Acest centru va oferi servicii specifice de recuperare medicală.

Previous slide
Next slide

Centrul de Revitalizare Corporala si Loisir se afla in fosta cladire „Baia Comunala” din centrul orasului Barlad , pe strada 1 Decembrie, in apropiere de Primarie.

Programari | Informatii – 0372.716858