Atenție: Nu se pot rezerva două locaţii sau intervale orare pentru acelaşi cuplu. Dacă doriți să modificați locația, sau data, vă rugăm să anulați rezervarea deja efectuată.

Programarea on-line se poate utiliza numai în cazul căsătoriilor încheiate între cetățeni români. Pentru căsătoria cu un cetățean străin, sau între cetățeni străini, vă rugăm să vă adresați ofițerului de stare civilă de la ghișeu.

Programarea on-line se poate utiliza numai în cazul căsătoriilor încheiate la sediul compartimentului de Stare Civilă. Pentru căsătoria la o altă locație, vă rugăm să vă adresați ofițerului de stare civilă de la ghișeu. FORMULAR

Căsătoria se poate incheia după 11 zile de la data depunerii declarației de căsătorie. (se calculează atât ziua depunerii dosarului, cât și ziua oficierii căsătoriei).

La depunerea declarației de căsătorie este obligatorie prezența ambilor soți, împreună.

Pentru cazuri bine justificate, căsătoria se poate încheia mai repede de 11 zile, ori după expirarea termenului legal, dar numai până la expirarea termenului de valabilitate a certificatelor medicale (de 14 zile de la data emiterii lor), cu aprobarea primarului.
Căsătoria civilă se încheie în intervalul orar stabilit în acest scop, de către Serviciul Stare Civilă.

Programarea se face cu  30 zile înainte de data căsătoriei.

Prin continuarea procedurii de rezervare sunteți de acord cu prelucrarea datelor personale, în conformitate cu prevederile Legii nr.677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date -> în conformitate cu prevederile regulamentului UE 2016/679.

În cazul în care căsătoria va fi cu un cetățean străin, vă obligați să solicitați, în timp util, despre actele necesare, dat fiind specificul fiecărei țări.

Aveți obligația de a înscrie corect și complet numele și prenumele soților, în caz contrar căsătoria poate fi declarată nulă prin neîndeplinirea procedurii de publicitate (art. 283 din Cod Civil).

Declarația de căsătorie se face personal, de către viitorii soți, în scris, la primăria în a cărei rază de competență teritorială își are domiciliul sau reședința unul dintre viitorii soți.

Lipsa documentelor necesare și nerespectarea termenelor prevăzute de lege, constituie atât condiție de fond, cât și impediment la încheierea căsătoriei, care poate atrage după sine nulitatea căsătoriei.

iunie 2024
lun
mar
mie
joi
vin
sâm
Dum
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30