Ultimele noutăți

Semnare Contract Asfaltare 20 de Străzi

 

logo

MUNICIPIUL BÂRLAD

 

Informare publică 11.11.2019 – asfaltare 20 de străzi

Alte 20 de străzi din Bârlad intră la asfaltare

Primarul Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că, astăzi, 11 noiembrie 2019, a semnat contractul privind asflatarea altor 20 de străzi din localitate. Lucrările vor începe în cel mult două săptămâni, se vor desfășura pe o lungime de 10 kilometri șli presupun inclusiv înlocuirea unor borduri.

Reprezentanții SC Soragmin SRL Sălcioara, care și-a adjudecat la licitație lucrarea, s-au întâlnit cu beneficiarul și au semnat contractul în valoare de aproape 11 milioane lei.

„Alături de proiectul de asfaltare a nouă străzi, pe care l-am demarat acum două săptămâni, și acesta este unul ambițios, pe care mi l-a asumat, cu toate dificultățile sale. Este, însă, o veste mare pe care o așteaptă mii de oameni și asta e tot ce contează. Am discutat cu reprezentanții firmei care vor face lucrările și am primit asigurări că sunt pregătiți să înceapă cât mai repede. Ne vom axa în special pe străzile cu cele mai mari probleme. Urmează emiterea ordinului de începere a lucrărilor”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Proiectul are o durată de implementare de 12 luni, din care 10 luni pentru execuția propriu-zisă a lucrărilor. Finanțarea se va asigura de la bugetul local.

Biroul de Presă și Relații Publice al Primăriei Municipiului Bârlad

Sari la conținut