Ultimele noutăți

S-a semnat contractul șoselei de centură!

Informare Publică 23.10.2018

 

Contract semnat pentru centura ocolitoare a Bârladului

Astăzi, de la ora 16.30, primarul Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, a primit vizita oficială a viceprim-ministrului Paul Stănescu. Întâlnirea dintre părți s-a terminat în jurul orei 18.00, timp în care s-au discutat mai multe subiecte legate de proiectele Bârladului depuse la PNDL, precum și despre șoseaua ocolitoare a municipiului.

Prin urmare, informăm cetățenii Bârladului că, tot astăzi, a fost semnat contractul de proiectare și execuție a obiectivului „Varianta de Ocolire a municipiului Bârlad” cu ofertantul declarat câștigător Asocierea Tehnic Asist SRL – Tass Infra Logistic SRL.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Variantei de Ocolire a municipiului Bârlad, care este formată dintr-un segment distinct și anume Varianta de Est care se desfășoară între DN 24, la intrarea în Barlad și DN 24, la ieșire din Bârlad spre Vaslui, în lungime de 11,28 km. În conformitate cu prevederile contractuale, durata de realizare a acestor contracte este de 30 luni, din care 8 luni pentru activitatea de proiectare și 22 luni pentru execuția lucrărilor.

„Este o investiție pe care bârlădenii o așteaptă de foarte mult timp și care va aduce cel puțin două mari beneficii orașului. În primul rând se va descongestiona traficul din localitate, prin dirijarea traficului greu pe acolo și nu în ultimul rând va deschide orașul pentru dezvoltare, în special spre partea de est, unde este amplasat și Centrul de Afaceri. După cum am fost informați, în circa trei ani obiectivul va deveni funcțional”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

                             Biroul de Presă și Relații Publice al Primăriei Municipiului Bârlad

Sari la conținut