Poliția Locală în Sediu Nou

logo primaria barlad

IMPORTANT 

PENTRU  CETĂȚENII  MUNICIPIULUI  BÂRLAD!

 

                    Începând cu data de 27 mai 2019 POLIȚIA  LOCALĂ  BÂRLAD își va desfășura activitatea într-un imobil repartizat prin H.C.L.M. nr. 142/2018, situat în mun. Bârlad, str. Căpitan Grigore Ignat, nr. 61.

                    Prin mutarea în noua locație se realizează una din măsurile avute în vedere de primarul mun. Bârlad, av. Dumitru Boroș, în strategia de asigurare a unui climat de ordine și liniște populației municipiului nostru.

                     Atribuirea unui imobil care să îndeplinească toate cerințele pentru  funcționarea  unei instituții cu acest specific, reprezintă, pe de o parte,  o dovadă de respect pentru cetățenii care trebuie primiți în spații îngrijite și condiții decente iar pe de altă parte se crează polițiștilor locali cadrul optim pentru a-și desfășura activitatea, cu scopul de asigura servicii de calitate pentru comunitate, conform competențelor legale.

                    Totodată, pentru a veni în sprijinul persoanelor care doresc să  adreseze sesizări ori alte documente către Poliția  Locală Bârlad, în sensul de a diminua numărul deplasările la sediul acestei instituții, au fost amplasate cutii poștale la intrarea în sediul SERVICIULUI PUBLIC COMUNITAR LOCAL DE EVIDENȚĂ A PERSOANELOR și lângă avizierul amenajat în latura de vest a clădirii în care funcționează PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BÂRLAD.

                    De asemenea, polițiștii locali care execută serviciul permanent la PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BÂRLAD primesc de la cetățeni sesizări sau alte documente care sunt destinate POLIȚIEI LOCALE BÂRLAD.

                    Pentru cei interesați să folosească mijloacele de comunicații, există posibilitatea de a se adresa:

  • Telefonic, la numerele: 0235.418.707; 0335.408.707; 0335.408.708; 0335.408.409;
  • Fax: 0235.416.111;
  • E-mail: polbarlad@gmail.com;

Mai informăm că programul de audiențe al directorul executiv al Poliției Locale Bârlad este în fiecare zi de marți, de la ora 14.00 la ora 16.00. În prealabil, cetățenii pot solicita telefonic informații referitoare la programul de audiențe pentru a fi lămuriți cu privire la eventuale modificări produse de cauze obiective.

De menționat că Primarul mun. Bârlad, Dumitru Boroș, a inițiat discuții cu operatorul de transport public urban în vederea înființării unui nou traseu de deplsare a mijloacelor de transport în comun în cartierul Munteni, cel puțin la intervalele de timp corespondente programului de lucru al cetățenilor, urmând a fi prezentată o propunere în acest sens Consiliului Local Municipal Bârlad.

Biroul de Presă și Relații Publice al Primăriei Municipiului Bârlad

DSC_0334 DSC_0333 DSC_0325

Sari la conținut