Ultimele noutăți

Invitație Festival „George Enescu”

logo

MUNICIPIUL BÂRLAD

Informare publică 05.09.2019

Festivalul Internațional „George Enescu”, un festival pentru toți bârlădenii

 

Toți iubitorii muzicii clasice sunt invitați, astăzi, 05 septembrie 2019, începând cu ora 18.00, în parcul Teatrului „Victor Ion Popa” Bârlad, pentru a asista, în premieră, la un recital extraordinar susținut de Camerata Regală și violonista Rebekka Hartmann, care vor concerta în cadrul Festivalului Internațional „George Enescu”.

Recitalul va fi susținut în sala teatrului local, însă, având în vedere numărul limitat de locuri (300), oricine va dori să îl urmărească trebuie doar să vină în fața instituției unde va fi instalat un ecran, pe care va fi proiectat întregul spectacol. Evident, și sonorizarea va fi de înaltă calitate, respectând standardele înalte ale festivalului.

„Invitația o lansăm ca urmare a numărului foarte mare de cereri de bilete pentru acest  spectacolul, desfășurat în premieră la Bârlad, în cadrul prestigiosului Festival „George Enescu”. Practic, oricine va dori poate veni în parcul teatrului pentru a urmări întregul concert, în condiții foarte de bune. Este un eveniment care ne onorează și pe care trebuie să îl marcăm așa cum se cuvine, având în vedere că se adresează unui segment de public care a început să fie din ce în ce mai mare”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Pentru spectatorii din afara sălii de spectacole s-au pregătit deja alte 350 de locuri pe scaune.

       Biroul de Presă și Relații Publice al Primăriei Municipiului Bârlad

Sari la conținut