Donație Combinezoane

logo primaria barlad

MUNICIPIUL BÂRLAD

Informare publică 11.04.2020-donație combinezoane

 

600 de combinezoane marca Viada pentru personalul spitalului bârlădean

 

Primarul municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că, în cursul acestei săptămâni, urmare a unor discuții purtate cu mai mulți producători locali din domeniul confecțiilor, Spitalului Municipal de Urgență „Elena Beldiman” i s-au donat, în primă fază, 600 de combinezoane impermeabile din partea SC Viada SRL.

Echipamentele de protecție au fost confecționate de producătorul bârlădean, ambalate și livrate spitalului în data de 08.04.2020. Firma urmează să mai realizeze și alte loturi de produse de protecție pentru personalul medical, în funcție de nevoile ulterioare ale spitalului.

„Cu toții avem rude sau cunoștințe care sunt persoane aflate în grupa de risc și ne gândim că ar putea avea nevoie de îngrijire în spital. De aceea am donat aceste produse fabricate de firma Viada, dar și pentru a ajuta comunitatea, prin cadrele medicale, în lupta cu virusul SARS-Cov-2. Le mulțumim colegilor care au confecționat echipamentele de protecție, considerăm că fără efortul lor această donație nu ar fi fost posibilă. Sperăm ca gestul nostru să inspire cât mai multe persoane să ajute așa cum pot, întrucât doar așa putem trece toți cu bine peste această perioadă”, au transmis reprezentații firmei Viada.

Biroul de Presă și Relații Publice al Primăriei Municipiului Bârlad

 

Sari la conținut