Ultimele noutăți

„Colecții și colecționari” de valoare, la Zilele Culturale ale Bârladului, ediția 2024

Astăzi, Cercul Militar Bârlad, în colaborare cu membrii Societății Numismatice Române-Secția Bârlad, Societății Filatelice „Tutova” Bârlad și ai Asociației „Viitor trecutului nostru” Bârlad au organizat o nouă ediție a expoziției anuale „Colecții și colecționari”.
Evenimentul este parte a programului activităților dedicate Zilelor Culturale ale Bârladului, ediția XXXVIII și s-a bucurat de o participare numeroasă din partea colecționarilor locali.
„De la an la an, observ cum exponatele pe care le aduceți în atenția publicului sunt parcă tot mai variate și mai valoroase. Mă bucur că la ediția de anul acesta a expoziției avem printre noi și specialiști ai Muzeului nostru, un drag și vechi colaborator, care deja s-a pronunțat în privința valorii și unicității exponatelor. Eu nu pot decât să vă mulțumesc, în numele bârlădenilor, pe care îi invit cu mic cu mare la această expoziție eveniment. Felicitări și mult succes în continuare!”, le-a transmis primarul Dumitru Boroș expozanților.
Pentru participarea exemplară și susținută la toate activitățile organizate sub egida Zilelor Culturale ale Bârladului, primarul Dumitru Boroș le-a înmânat expozanților de la cele trei asociații „Distincția Excelență”. Exponatele vor fi putea fi admirate la Cercul Militar până la finele acestei luni.
Biroul de Presă și Relații Publice al Primăriei Municipiului Bârlad
Sari la conținut