Foișor de Socializare

logo-primaria-barlad-300x165

MUNICIPIUL BÂRLAD
Foișor nou-Informare publică 09.05.2020

Încă un loc de relaxare pentru bârlădeni!

Primarul municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că, recent, au fost terminate lucrările de amenajare a unui nou loc de relaxare pentru localnici, constând într-un foișor de grădină, care este amplasat în parcul central al orașului.
Astfel, de îndată ce situația epidemiologică actuală o va permite, foișorul va fi deschis publicului, evident, odată cu permiterea accesului în Parcul Teatrului „V. I. Popa”.
„După cum am mai spus, la nivel local s-a lucrat fără întrerupere la toate proiectele demarate înaintea declarării stării de urgență. Deși unele lucrări au înregistrat ușoare întârzieri, pentru siguranța constructorilor, altele au mers în ritm normal. Amenajarea foișorului este o dorință mai veche a bârlădenilor care veneau în parc și care au cerut un loc umbros, sau unde să se adăpostească pe timp de ploaie. S-a ales o variantă, și anume cea a unui foișor de grădină, care să nu contrasteze cu aspectul parcului, ci din contra, să se încadreze perfect în peisaj. Totodată, intenționăm să îl refacem și pe cel vechi, amplasat în incinta parcului pentru copii din apropiere”, a declarat primarul Dumitru Boroș.
Amenajarea foișorului nou vine în completarea altor proiecte realizate la nivel local (construirea unui nou parc de joacă pentru copii, amplasarea a 12 căsuțe cu cărți în cele mai intens circulate zone ale orașului pentru încurajarea lecturii în aer liber și suplimentarea locurilor de picnic) la care bârlădenii vor avea acces imediat ce restricțiile impuse de starea de urgență vor înceta.

Biroul de Presă și Relații Publice al Primăriei Municipiului Bârlad

Sari la conținut