logo

MUNICIPIUL BÂRLAD

 Informare publică 06.02.2020

O nouă întâlnire pe tema variantei ocolitoare a Bârladului

 

Primarul Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că în ziua de 04 februarie 2020, la sediul Secției de Drumuri Naționale Bârlad, a avut loc o nouă întâlnire pe tema Proiectului „Proiectare și Execuție Varianta de Ocolire a Municipiului Bârlad”.

La ședință au participat reprezentanți ai Asocierii SC Tehnic Asist SRL – SC Tass Infra Logistic SRL Botoșani (antreprenor), ai finanțatorului (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere) și ai proiectantului, respectiv Search Corporation SRL București. Din partea municipiului Bârlad la întrunire a participat primarul Dumitru Boroș.

„Întâlnirea de lucru a avut ca principal obiectiv o informare a antreprenorului către beneficiar și finanțator. Totodată, s-au purtat discuții referitoare și despre organizarea de șantier. Vestea bună este că până pe data de 28 februarie se va emite și autorizația de construire pentru organizarea de șantier, întrucât până pe data de 15 februarie va fi emis și avizul de mediu, ultimul document necesar pentru începerea lucrărilor. Este o veste bună, care, de fapt, reprezintă încă un pas concret făcut la Bârlad pentru demararea proiectului. Avem convingerea că, odată parcurs și acest pas, proiectul va intra în linie dreaptă, astfel încât lucrările să înceapă în primăvara acestui an, așa cum s-a estimat”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Reamintim că potrivit Contractului „Proiectare și Execuție Varianta de Ocolire a Municipiului Bârlad” ofertantul desemnat câștigător, respectiv ASOCIEREA S.C. TEHNIC ASIST S.R.L. – S.C. TASS INFRA LOGISTIC S.R.L. , a câștigat licitația pentru construcția obiectivului cu prețul de 132.050.652,68 lei, fără TVA. Termenul final de execuție este de 22 luni.

Biroul de Presă și Relații Publice al Primăriei Municipiului Bârlad

DSC_1285

Sari la conținut