Vizită Comisie Șosea Centură

logo-primaria-barlad-300x1651

MUNICIPIUL BÂRLAD

Etapă demarare lucrări șosea centură-Informare publică 20.07.2020

 

O nouă etapă pentru demararea lucrărilor la varianta de ocolire a Bârladului!

 

Primarul Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că, în cursul zilei de astăzi, în paralel cu organizarea de șantier, a mai fost parcursă o etapă pentru începerea lucrărilor la varianta de ocolire a orașului. Este vorba despre stabilirea unor detalii tehnice referitoare la situația poligonului de tragere al Garnizoanei Bârlad, afectat parțial de lucrările la acest important obiectiv de investiții.

Prin urmare, de la orele amiezii, la Bârlad s-au deplasat reprezentanți ai Ministerului Transporturilor, în speță de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și ai Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, ai constructorului și proiectantului lucrării, respectiv Asocierea SC Tehnic Asist SRL – SC Concept Infrastrade Logistic SRL, ai Ministerului Apărării Naționale și ai Primăriei Municipiului Bârlad, reprezentată de primar av. Dumitru Boroș.

„Astăzi a fost finalizată o nouă etapă, respectiv stabilirea unor importante detalii tehnice ce vizează lucrările de pe segmentul care afectează o porțiune a poligonului de tragere. Din câte am înțeles, acesta ar fi ultimul, dar și cel mai important pas făcut până la începerea efectivă a lucrărilor, prin eliberarea autorizației de construcție. De fapt, documentul întocmit în urma vizitei de azi a oficililor și responsabilor de proiect este ultimul solicitat înaintea eliberării autorizației, lucru care ne face să credem că speranțele întregului Bârlad, și ale fiecărui bârlădean în parte care a solicitat prin mii de semnături realizarea investiției, vor deveni realitate în foarte scurt timp. Am convingerea că reușita investiției este a fiecărui locuitor al Bârladului, care zeci de ani a tot cerut o variantă ocolitoare pentru oraș, dar nu prea a fost băgat în seamă până acum. Acum visul municipiului Bârlad devine realitate!”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

De menționat că, până în prezent, s-au parcurs deja mai multe etape pentru organizarea de șantier, pentru care deja a fost eliberată autorizație, care au constat în stabilirea și amenajarea a trei puncte în care vor fi amplasate birourile personalului constructorului, utilajele și depozitele de materiale.

 Biroul de Presă și Relații Publice al Primăriei Municipiului Bârlad

Sari la conținut