Ultimele noutăți

Trafic Restricționat

logo

MUNICIPIUL BÂRLAD

 Informare publică 03.03.2020 (III)-lucrări în desfășurare

 

Atenție, trafic restricționat!

Primarul municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că, de luni, 2 martie, s-au reluat lucrările la un număr de 9 străzi (denumit generic Pachetul „Gheorghe Emandi”), a căror infrastructură va fi refăcută în totalitate pentru ca ulterior să fie asfaltate.

Prin urmare, cetățenii municipiului care vor să tranziteze strada Gheorghe Emandi, unde se lucrează la montajul bordurilor, sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să folosească rutele ocolitoare semnalizate ca atare.

„De asemenea, riveranii sunt rugați să înțeleagă și să renunțe la a-și mai parca autoturismele pe sectoarele pe care se efectuează lucrări. Cu cât accesul echipelor de muncitori în zonă este mai facil, cu atât restricțiile de trafic vor fi mai de scurtă durată. De asemenea, în scurt timp, echipele vor începe lucrul și pe străzile Dr. Codrescu, Cerbului și Muzelor. Așadar, sfătuim cetățenii municipiului să urmărească din timp anunțurile noastre privind restricțiile de circulație pentru a nu întâmpina neplăceri”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Reamintim că, în paralel cu Pachetul „Gheorghe Emandi”, se desfășoară lucrări de asflatare și la alte 20 de străzi, din care deja au fost finalizate lucrările pe trei artere, respectiv Mihail Kogălniceanu, G-ral Naumescu, Siret și aleea de legătură dintre ultimele două.

Biroul de Presă și Relații Publice al Primăriei Municipiului Bârlad

Sari la conținut