Ultimele noutăți

Sedință de Început Varianta de Ocolire a Bârladului

 logo                                                           

MUNICIPIUL BÂRLAD

 Informare publică 29.11.2018

 Prima ședință, primul pas pentru șoseaua ocolitoare a Bârladului

 Primarul Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că, în ciuda temerilor referitoare la un posibil blocaj al proiectului „Proiectare și Execuție Varianta de Ocolire a Municipiului Bârlad”, miercuri, 5 decembrie, de la ora 11.00, în sala de ședințe a Primărei, va avea loc Ședința de Început pentru Activitatea de Proiectare.

La întrunire vor participa, din partea beneficiarului proiectului, primarul Dumitru Boroș împreună cu specialiști din cadrul Primăriei Bârlad iar din partea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere doamna Camelia Bejan, director executiv și domnul Ovidiu Laicu, director regional. Totodată, la ședința de început vor lua parte, evident, și reprezentanții Asocierii Tehnic Asist SRL – Tass Infra Logistic SRL, în calitate de antreprenor.

„Este o veste bună care vine să spulbere temerile legate de o eventuală blocare a acestui proiect. Practic, stabilirea „Datei de Începere a Activității de Proiectare ca fiind 05.12.2018”, reprezintă primul pas concret făcut la Bârlad în vederera implementării proiectului. Avem convingerea că, odată parcurs și acest pas, proiectul poate intra în linie dreaptă, astfel încât lucrările să poată demara, conform contractului”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Reamintim că, potrivit Contractului „Proiectare și Execuție Varianta de Ocolire a Municipiului Bârlad”, ofertantul desemnat câștigător, respectiv ASOCIEREA S.C. TEHNIC ASIST S.R.L. – S.C. TASS INFRA LOGISTIC S.R.L. , a câștigat licitația pentru construcția obiectivului cu prețul de 132.050.652,68 lei, fără TVA. Termenul final de execuție este de 22 luni.

                                               Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Bârlad

DSC_0218

Sari la conținut