Mesajul Primarului Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, cu ocazia Zilei Armatei Române – 25 octombrie

„Dragi Apărători ai Patriei, din cadrul Garnizoanei Bârlad, am onoarea să vă salut!
Cu demnitate și recunoștință, vă întâmpin, astăzi, la fel ca toți bârlădenii, cu un călduros „La mulți ani!”, cu ocazia Zilei Armatei Române.
Este o onoare și o mândrie să avem, la Bârlad, o structură militară profesionistă a Forțelor Terestre Române.
Tot respectul și admirația noastră, dragi militari, pentru rezultatele excepționale și curajul exemplar dovedit în timpul misiunilor internaționale la care ați participat până acum!
Ați demonstrat că purtați cu onoare în suflete, în fiecare zi, momentul 25 octombrie, pecetluit prin Decretul 381, din prima zi a lunii octombrie 1959!
Pe bârlădeni îi îndemn cu respect să cinstească și ei această zi, alături de militarii de azi care sunt acum demni urmași ai vitejilor «ostași de ieri», ale căror fapte de arme au întregit acest neam și această nație!
Tot azi să ne plecăm capetele pentru eroii patriei noastre care și-au dat viața pentru apărarea gliei străbune!
Respect pentru toți cei care au îmbrăcat și încă mai îmbracă haina militară, purtând în suflet devotament față de Patrie și Popor!
De Ziua Armatei Române – o sărbătoare a întregii națiuni – e momentul în care trebuie să le urăm tuturor militarilor multă sănătate și mult succes în continuare în activitatea profesională! Dar și să mulțumim familiilor militarilor bârlădeni pentru sacrificiile făcute de-a lungul carierei lor!
La Mulți Ani și Cinstire Armatei Române!
La Mulți Ani, România!
Cu deosebit respect,
Primarul Municipiului Bârlad,
Av. DUMITRU BOROȘ”
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Sari la conținut