Lucrările pe șantierele Bârladului continuă- 25 aprilie 2023

În ciuda vremii capricioase, care pune multe piedici derulării firești a proiectelor noastre de dezvoltare, lucrările pe șantierele Bârladului continuă.
În cadrul proiectului privind Mobilitatea Urbană – secțiunea modernizare străzi, pe General Vasile Milea se toarnă al doilea strat de asfalt pe jumătatea dinspre Unitatea Militară spre Gară, iar etapa de turnare a primului strat a ajuns în dreptul Gării.
Pe Mihai Viteazul se lucrează încă la decaparea străzii, urmând să se treacă la faza de modernizare a rețelei de apă pluvială, după care vom intra pe strada Col. Simionescu Sava.
Profităm de această ocazie pentru a le solicita locuitorilor din aceste zone să găsească temporar alte soluții de a parca mașinile pentru a le permite echipelor de muncitori să își desfășoare activitatea.
”Le suntem recunoscători celor care au înțeles acest disconfort fără de care nu putem ajunge la condițiile decente de trai pe care ni le dorim de atâția ani. M-am bucurat să constat că cei mai mulți cetățeni au fost cooperanți, iar sutele de mesaje pe care le primim zilnic în acest sens confirmă acest lucru”, a transmis primarul Dumitru Boroș.
 
 
 
 

Sari la conținut