Ultimele noutăți

Licitație Lansată Serviciu Câini Fără Stăpân

logo

MUNICIPIUL BÂRLAD

 Informare publică 15.03.2019

 Serviciul de gestionare a câinilor fără stăpân, scos la licitație

 Primarul Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, anunță că, după două întârzieri nejustificate de aprobare a delegării prin concesine a Serviciului de Gestionare a câinilor fără stăpân, joi, 14 martie 2019, anunțul referior la acest serviciu a putut fi în sfârșit publicat pe SICAP.

„După cum am spus în nenumărate rânduri, problema câinilor fără stăpân este una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă municipiul. Cu toate acestea, o parte din consilierii locali, și aici mă refer la cei din PSD, nu au înțeles acest lucru și au refuzat nejustificat, în două rânduri, sub diferite pretexte, să voteze proiectul referitor la concesionarea serviciului. Am pierdut astfel timp prețios, pentru că, la această dată am fi putut avea deja un serviciu funcțional care deja să își facă treaba. Sperăm totuși ca, până la data limită de depunere a ofertelor, să reușim concesionarea serviciului pentru a rezolva problema câinilor fără stăpân, cât mai repede și mai eficient cu putință”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Potrivit ofertei lansată pe SICAP, contractul de concesionare a Serviciului câinilor fără stăpân are o valoare estimată de 1.440.000 lei, fără TVA și va fi încheiat pentru o durată maximă de trei ani și prevede capturarea a cel puțin 140 de câini lunar.

                                               Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Bârlad

caini multi

Sari la conținut