Igienizare Blocuri Locuințe Sociale

logo

MUNICIPIUL BÂRLAD

Informare publică 26.08.2019

Lucrări de igienizare la blocurile de locuințe sociale din Bârlad

 

Primarul Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că, recent, urmare a mai multor solicitări venite de la persoane care ocupă locuințe sociale au demarat lucrări de igienizare la toate imobilele din localitate care au această destinație.

Astfel, zilele acestea se află în desfășurare acțiuni de igienizare la imobilul de locuințe sociale de pe strada Victor Ion Popa (bloc CFR), unde s-au finalizat lucrările de reparații pe casa scării și pe holuri, urmând a fi efectuate cele de văruit și vopsitorie a stoleriei și balustradelor. De asemenea, a fost reparată în totalitate și fațada degradată a imobilului.

„În foarte scurt timp vor începe și lucrări de reparații la instalații și la subsolul aceluiași imobil. Acestea se vor desfășura în paralel cu lucrările de reparații similare pe care le-am bugetat și pentru imobilele de locuințe sociale de pe străzile Alexandru Vlahuță și Căpitan Grigore Ignat. Aici mai sunt de făcut, în plus, și reperații la acoperișuri, problemă care există și la blocul ANL de pe strada Lirei, unde, de asemenea, se va interveni cât mai curând posibil. Sunt probleme pe care oamenii ni le-au sesizat în număr foarte mare, având în vedere că la imobilele în cauză nu s-a intervenit de mai mult timp și, în plus, am avut și o vară capricioasă, cu foarte mult ploi. De asemenea, sesizări am primit și de la mai mulți locuitori de pe segmentul sudic al străzii Decebal, unde se lucrează la canalizare și unde actualmente se caută soluții tehnice pentru racordarea tuturor locuințelor. În acest caz lucrările vor fi de o durată mai mare, însă nicio locuință de pe această stradă nu va rămâne neracordată la canalizare”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Valoarea toatală a lucrărilor de reparații și igienizare la cele patru imobile menționate se ridică la 225.000 lei.

       Biroul de Presă și Relații Publice al Primăriei Municipiului Bârlad

Sari la conținut