Ultimele noutăți

Dezinfecție Trotuare – Program

logo

MUNICIPIUL BÂRLAD

Informare publică 18.03.2020-dezinfecție trotuare

 

Începe și dezinfecția trotuarelor intens circulate din Bârlad

Primarul Municipului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că, după ce în urmă cu două zile a dispus măsuri de dezinfectare a celor mai intens circulate artere rutiere din localitate, din noaptea de 18 spre 19 martie va începe, sistematic, și dezinfecția trotuarelor de pe străzile cu cel mai mare trafic pietonal.

Măsura va fi executată de SC CUP SA Bârlad și se va aplica începând ora 00.00 a acestei nopți. Primele străzi care vor intra în acest proces sunt artele din zona centrală, spre partea de nord a orașului, până în zona „Fepa”. Noaptea următoare se vor face dezinfecții pe trotuarele de pe distanța Cerbul de aur – Confecții – Gară, pentru ca în următoarea noapte să se dezinfecteze zonele pietonale de pe străzile din zona Podul Verde spre Confecții. Pe timp de zi vor intra la dezinfecție trotuarele străzii Vasile Pârvan și ale Bulevardului Epureanu.

„După cum am anunțat, nu precupețim niciun efort și luăm toate măsurile care se impun pentru protejarea populației împotriva potențialelor riscuri de propagare a infecției cu noul coronavirus. Toate mediile cu aglomerări umane sau cu valori mari de trafic sunt deja incluse în acest plan local de dezinfecție, ca de altfel și toate imobilele aflate în administrarea noastră. O atenție aparte va fi acordată piețelor, în special celei din zona centrală. Însă, vom anunța din timp când se va interveni acolo!”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

 

Biroul de Presă și Relații Publice al Primăriei Municipiului Bârlad

DSC_1153

Sari la conținut