Ultimele noutăți

Demersuri Infrastructură Locală

logo

MUNICIPIUL BÂRLAD

Informare publică 05.03.2020 (II)-diligențe infrastructură rutieră

 

Demersuri pentru șoseaua ocolitoare a Bârladului și înființarea a două noi sensuri giratorii

 

Primarul municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că, în ultima perioadă, a avut două întâlniri de lucru, la Iași și București, pe tema infrastructurii rutiere a localității.

Astfel, în cursul zilei de astăzi, primarul Dumitru Boroș este prezent la București, unde, la sediul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, se întâlnește cu membri din conducerea acestei instituții și cu reprezentanți ai proiectantului și constructorului variantei ocolitoare a Municipiului Bârlad. Întâlnirea a fost solicitată de către primarul municipiului Bârlad, ca urmare a unor întârzieri apărute în demararea investiției. Rezultatele întrevederii vor fi făcute publice în cel mai scurt timp.

În fine, acum câteva zile, la Direcția Regională de Dreumuri și Poduri Iași, din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere – instituție care are în administrare Bulevardul Republicii – s-au purtat discuții pentru amenajarea a încă două noi sensuri giratorii pe cel mai intesn circulat drum al municipiului. Este vorba despre proiectele de amenajare a unor girații la intersecția bulevardului cu strada Popa Șapcă și cu strada Hotin. Șansele ca și aceste două noi sensuri să fie amenajate sunt foarte mari, având în vedere că specialiștii Companiei deja s-au propnunțat favorabil pentru realizarea lor.

Biroul de Presă și Relații Publice al Primăriei Municipiului Bârlad

Sari la conținut