CONTINUĂM ÎNNOIREA BÂRLADULUI

Intrăm în pregătirea celei de a doua etape de modernizare a Grădinii Publice Bârlad.
Aceasta vizează aria ce cuprinde Teatrul de vară, scările, zona crucii, până la limita cu comuna Zorleni.
Săptămâna trecută, o echipă a Primăriei Bârlad, condusă de primarul Dumitru Boroș, a făcut o vizită în teren împreună cu reprezentanții unei firme de proiectare pentru a stabili primele direcții ale acestui proces de modernizare.
În linii mari, vor fi consolidate și înfrumusețate zona scărilor, platformele și podețul existente în partea superioară a dealului Grădinii Publice, vor fi amenajate noi alei, zone de odihnă, dar și piste de biciclete.
Noua aripă va îngloba și variante de petrecere a timpului pentru copii, adolescenți și tineri, prin realizarea unui teren de sport multifuncțional, ultramodern.
”Sunt în pregătire și alte surprize în cadrul acestui de al doilea proces de modernizare a Grădinii, dar vom vorbi la timpul potrivit despre toate. Desigur, și acum vom avea grijă ca elementele moderne să să împletească armonios cu cele vechi, în așa fel încât să se pună în valoare reciproc. Extinderea funcțiunilor din Grădina Publică este un proces firesc și obligatoriu pentru o zonă pe care ne-o dorim o atracție turistică, dar mai ales o atracție pentru toate categoriile de vârstă ale bârlădenilor, nu doar pentru una sau pentru alta”, a transmis primarul Dumitru Boroș.
 
 
 
 

 
Sari la conținut