Concurs Ciclism, ediția I, Bârlad

MUNICIPIUL BÂRLAD

Comunicat de presă, 26.09.2018

Au pedalat și au câștigat!

Participare peste așteptări la prima ediție a Concursului de Ciclism, organizat de de Primăria Municipiului Bârlad, cu sprijinul unor parteneri locali. Aproape 100 de cicliști, de toate vârstele, s-au întrecut în cadrul unei competiții care a promovat mai mult mișcarea, decât spiritul competițional.
Organizat în cadrul „Săptămânii Mobilității Europene”, concursul a fost programat în ziua de sâmbătă, 22 septembrie, cu începere de la ora 09.00. Numai că, la startul întrecerii s-au înscris mult mai mulți cicliști decât s-au anunțat inițial, ceea ce a făcut ca debutul acțiunii să fie amânat cu circa o oră. Astfel, aproape 100 de cicliști au plecat din fața Liceului Teoretic „Mihai Eminescu”, spre Aleea Veronica Micle, pe strada Veronica Micle și spre Strada Armand Călinescu, pentru a ajunge la sosire, pe Strada Mihai Eminescu, în fața liceului. La finalul competiției, clasamentul final a arătat astfel:
Categoria 6-10 ani
1.Topriceanu Luca
2.Caciuc Cristian
3.Tănase Iustin
Categoria 10-14 ani
1.Bunu Fabian
2.Cîrlan Ștefan
3.Cristea Alex
Masculin
Categoria 14-18 ani
1.Catană Denis
2.Deleanu Paul
3.Moroșanu Sabin
Categoria +18 ani
1.Negruț Cornel
2.Voinea Mirel
3.Stoian Ioan
Feminin +18
1.Prisecaru Elena
2.Tănasă Mihaela

Premiile acordate câștigătorilor locurilor I au constat în câte o bicicletă, locurile II o rachetă de tenis de câmp iar locurile III câte o minge de fotbal. Însă, toți participanții au primit din partea organizatorilor și a sponsorilor diverse premii și diplome de participare.
„Mă bucur că de la prima ediție am avut o participare atât de numeroasă. Asta demonstrează că bârlădenii sunt pasionați de mișcare, dar în special de mersul pe bicicletă, pentru că am văzut foarte mulți cicliști care au venit doar să participe, să socializeze. Un lucru foarte bun, care le face cinste. În aceste condiții, ne gândim foarte serios să reedităm acțiunea și anul viitor și, de ce nu, să avem și mai mulți participanți. Mulțumim sponsorilor care, alături de Consiliul Local, s-au implicat pentru buna desfășurare a evenimentului”, a spus primarul Dumitru Boroș.
Și-au acordat sprijinul, pentru prima ediție a concursului, Clubul Copiilor „Spiru Haret”, SC Andigeo Sport SRL, Clubul Ciclism „Delta” Bârlad, GoldBox Bârlad, Priscom SRL, FederalCoop, voluntari locali, precum și Poliția Municipală Bârlad, Poliția Locală Bârlad și Serviciul Județean de Ambulanță Vaslui.

                                                                    Biroul de Presă și Relații Publice al Primăriei Municipiului Bârlad

Sari la conținut