Ultimele noutăți

Asfalt Gheorghe Emandi

logo primaria barlad

MUNICIPIUL BÂRLAD

Informare publică 31.03.2020-lucrări în desfășurare

 

Primul strat de asfalt pe Gheorghe Emandi!

 

Primarul municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că, așa cum a anunțat încă de marți, 30 martie, astăzi s-a finalizat prima etapă de asfaltare (turnarea stratului de uzură) a străzii Gheorghe Emandi, închisă recent traficului rutier pentru efectuarea acestor lucrări.

Însă, în continuare, cetățenii municipiului care vor să tranziteze această arteră sunt rugați să mai folosească pentru câteva zile rutele ocolitoare semnalizate ca atare. Totodată, și riveranii sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să nu își parcheze autoturismele pe sectoarele pe care se vor mai face lucrări.

„Este pentru prima dată când pe această stradă se toarnă asflat iar riveranii de aici au înțeles disconfortul și au permis echipelor să își desfășoare activitatea așa cum trebuie. Însă, facem apel și la ceilalți cetățeni care tranzitează zona să mai folosească preț de câteva zile rutele ocolitoare, pentru ca lucrările să se termine cât mai repede și în cele mai bune condiții. De asemenea, vreau să anunț că, tot de astăzi, s-a reluat lucrul și pe strada Muzelor, unde, de asemenea, se toarnă primul strat de uzură, motiv pentru care avem rugămintea ca cetățenii, riverani sau nu, să respecte restricțiile de circulație instituite în zonă”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Reamintim că lucrările de asflatare pe strada Gheorghe Emandi, Muzelor, Cerbului, Constantin Brâncoveanu, Aurel Vlaicu, Ștefan Neagoe, Ion Codrescu, Griviței și Opanez fac parte dintr-un prim proiect de asfaltare a unor străzi (denumit Pachetul „Gheorghe Emandi”), inițiat de primarul Dumitru Boroș. În lucru se mai află, de asemenea, și proiectul privind asflatarea altor 20 de artere din localitate, din care deja au fost asfaltate străzile Mihail Kogălniceanu, G-ral Naumescu, Siret și aleea de legătură dintre aceste ultime două artere. Termenul de execuție a lucrărilor din Pachetul „Gheorghe Emandi” este de 24 de luni.

 Biroul de Presă și Relații Publice al Primăriei Municipiului Bârlad

Sari la conținut