Ultimele noutăți

Lucrări la Blocurile ANL Bariera Puiești

logo

MUNICIPIUL BÂRLAD 

Informare publică 21.09.2019

Au început lucrările la două blocuri ANL în Bârlad!

Primarul Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că, recent, au început lucrările la obiectivul de investiții „Locuințe pentru tineri destinate închirierii”.
Astfel, pe șoseaua Puiești, nr. 1, unde vor fi ridicate trei imobile noi, cu 120 de unități locative, pe șase transoane, cu un regim de înălțime 4E, se lucrează zilele la construirea unui zid de sprijin. Această lucrare are o valoare de 1,2 milioane lei, fără TVA și este executată de SC Con-in Construcții Industryale SRL Constanța. Imediat după finalizarea zidului de sprijin va începe lucrările executantul imobilelor propriu-zise, respectiv asocierea SC Consproiect M SRL Botoșani – SC Colosseum Print SRL Bihor – SC Nord Proiect SA Botoșani, care a preluat amplasamentul înncă din luna decembrie a anului trecut. Totodată, același executant a anunțat că se apropie și de finalizarea proiectării (care a durat circa 8 luni). Execuția efectivă a lucrărilor de construcție se va întinde pe 13 luni.
„După aproape un an de blocaj la nivel central, intrăm în linie dreaptă și cu acest obiectiv. A început deja construirea zidului de sprijin și pregătirea terenului pe care se vor ridica imobilele cu cele 120 de locuințe. Astfel a început efectiv organizarea de șantier. Este o veste foarte bună, în special pentru tinerii care nu au o locuință și care, sperăm să se poată muta într-o casă nouă peste aproximativ doi ani”, a declarat primarul Dumitru Boroș.
Investiția în cele trei blocuri ANL are o valoare de 15.347.000 lei iar lucrările sunt realizate pe o suprafață construită desfășurată de peste 9.500 metri pătrați.
Biroul de Presă și Relații Publice al Primăriei Municipiului Bârlad 

Sari la conținut