1 IUNIE LA BARLAD!

Copiii sunt sensul vieții noastre, împlinirea și speranța oricărui adult. Însă mai mult decât cuvintele, despre grija noastră pentru ei trebuie să vorbească faptele. O comunitate care își dorește copii echilibrați, educați și voioși este una care investește în acest sens.
Sub tutela acestui gând, la Bârlad s-au născut proiectele dedicate copiilor: construcția Creșei nr. 2, reabilitarea și extinderea Grădiniței 8, a Grădiniței nr. 2, construcția unei noi clădiri pentru Grădinița nr. 5, reabilitarea și extinderea Sălii de sport a orașului, reabilitarea Școlii nr. 8 și a Liceului ”Cuza”, reabilitarea Secției Pediatrie sunt doar câteva dintre marile proiecte de dezvoltare în centrul cărora se află interesul copiilor.
De asemenea, pentru acești mici, dar importanți, cetățeni ai orașului preocupările noastre de edili au vizat modernizarea mai multor parcuri de joacă, dar și construirea a câte unul în fiecare zonă de agrement a orașului, respectiv Prodana, Parcul ”Mihai Eminescu” sau Grădina Publică.
Copiilor nu le rămâne decât să fie fericiți. Ziua Internațională a Copilului îmi dă ocazia de a le ura sănătate și succes, iar părinților lor putere de muncă și bucurii! La mulți ani, copii!
Dumitru Boroș, primarul Municipiului Bârlad
Sari la conținut